Vores sponsorer

Hjerterytterne er hjerteforeningens cykelhold og som virksomhed kan du med et sponsorat vise dit engagement -og dermed støtte op om hjertesagen.

Fx indgår Hjerterytterne hvert år aftaler med få, udvalgte virksomhed om tøjsponsorater – i 2019 pryder syv firmaer Hjerterytternes kampdragt – og vi benytter denne side til at takke dem.

Kunne din virksomhed være interesseret i et tøjsponsorat i 2020, eller vil du bare vide mere om mulighederne som sponsor for Hjerterytterne, så tag kontakt til sponsoransvarlig på sponsor@hjerterytterne.dk.

Vi er glade for at kunne præsentere CoreCPH som sponsor for Hjerterytterne. CoreCPH er et digitalt markedsføringsbureau med stærke kompetencer inden for digital markedsføring og -salg. De hjælper deres kunder med at digitalisere salgs- og marketingprocesser med fokus på nye og stærkere kunderelationer.

For andet år i træk har vi den glæde at have Scan Global Logistics som sponsor for Hjerterytterne. Scan Global Logistics er en verdensomspændende logistikvirksomhed med medarbejdere og partnere på tværs af hele kloden. Firmaet tilbyder en bred vifte af løsninger inden for logistik og styringsværktøjer.

Audi Hørsholm bydes et varmt velkommen i Hjerterytter-familien som sponsor i 2019. I Audi Hørsholms salgsafdeling findes de nyeste Audi modeller og et bredt sortiment af nyere brugte biler. Deres salgsteam består af kompentente og veluddannede salgsrådgivere, som sætter en ære i at gøre kundens oplevelse til noget særligt, både før og efter køb.

 

 

Det er også med glæde, at vi kan præsentere RTM som vores sponsor. RTM er en forsikringsmægler inden for industri-, erhvervs- samt pensionsforsikring, der løser opgaver for kunder over hele landet.

Gazelle Sport er endnu et nyt skud på stammen af sponsorer i 2019, der bakker op om Hjerterytterne og hele Danmarks hjertesag. Gazelle Sport arbejder med løsninger til små som store virksomheder indenfor beklædning. De arbejder på at lave løsninger indenfor økologisk beklædning, der er med til at beskytte miljøet.

 

For tredje år i træk er det endnu et glædeligt gensyn med Rytger Aps som sponsor for Hjerterytterne. Rytger Aps er en af landet førende virksomheder inden for køle- og frostrum & køle- og frostmøbler.

Med en medarbejder blandt Hjerterytterne i 2017 valgte Henrik Wessel A/S at støtte op om ham og hjertesagen som tøjsponsor. Det samarbejde var de hurtige til at forlænge, da de fik tilbuddet i 2018. Her i 2019 er de stadig med ombord - og det er vi meget taknemlige for. Henrik Wessel er autoriseret Peugeot-forhandler med afdelinger på Amager, Østerbro og i Lyngby.