bike-whte

76.521 km

Cyklet med Hjerterytterne i 2018

money-whte

61.000 kr.

Indsamlet til Hjerteforeningen i 2018

Team Slagelse

Team Slagelse startede på landkortet i 2018 med Hjerterytternes ambitionen om at gøre konceptet til et landsdækkende cykelfænomen.
På Team Slagelse vil der blive tilrettelagt fast træning både i hverdagene (sen eftermiddag) samt i weekenden (formiddag).

Overordnede rammer for Team Slagelse

Hjerterytterne et for cykelentusiaster – på tværs af racercykelkvalitet, niveau, køn, uddannelse og titel. Hjerterytterne er fantastiske cykeloplevelser, fællesskab og sportslige udfordringer – samlet i et fælles engagement til fordel for hjertesagen.

Prisen for et Hjerterytter-medlemskab i 2019 er:

  • 2.000 kr. (træning, fællesskab og 1 sæt træningstøj: 1 Bib, 1 Jersey og 1 Vest)
  • 3.000 kr. (træning, fællesskab og 2 sæt træningstøj: 2 Bib, 2 Jersey og 1 Vest)

Hvad kan du forvente af os:

Vi tilbyder en struktureret træning, hvor holdet mødes hver onsdag og i weekenden lørdag eller søndag. Vi har to obligatoriske træninger/løb hver måned. Udover vores træninger, kører vi nogle cykelløb, hvor holdet kører samlet “ud og hjem sammen”. Desuden tilrettelægger vi et fælles årsprojekt i slutningen af udendørssæsonen. Mere info om årsturen 2019 kommer snart.

Hvad forventer vi af dig?

Som Hjerterytter forventer vi at du går engageret til både træning og fællesskabet – og går dedikeret ind i arbejdet med at samle penge ind til hjertesagen.

Vi har ikke noget minimumskrav i forhold til indsamling, men for Hjerterytterne er fællesskab en af vores kerneværdier, hvor alle bidrager med det de kan. Som rytter håber vi derfor, at du kan tegne kilometersponsorater eller opnå kontantdonationer gennem dit netværk.

Alle ryttere har læst og accepteret Hjerterytternes rytterkontrakt. Kontrakten inkluderer bl.a.:

  • Krav til, at man cykler min. 2.500 km pr. sæson
  • Krav til udstyr: Racercykel

Holdets sponsorer