Team Esbjergs planer inden sæsonstart

Team Esbjerg startede på spinning i december 2019. Holdets plan er at fortsætte med spinning en gang om ugen helt frem til april måned. Gørding træningscenter har valgt at stille op med både lokaler og instruktører til holdet for at støtte op om rytternes arbejde - og det sætter holdet meget stor pris på.

Derudover er Team Esbjerg i gang med at arrangere et Giv Liv kursus, som tilbydes af Hjerteforeningen. Rytterne får her gratis undervisning i livreddende førstehjælp. Holdet er også startet på sponsorindsamling, hvilket betyder, at rytterne hver især er begyndt at række ud til deres netværk for at få opbakning og støtte gennem den kommende sæson.

Team Esbjerg har også planer om at deltage til undervisning om cykling. Holdet vil her lære om, hvordan cyklen skal holdes og indstilles, samt hvordan man sidder bedst på cyklen og får det mest optimale ud af træningen.

Når Hjerterytternes udendørssæson begynder på tværs af hold i Danmark til marts, vil 26 ryttere cykle for hjertesagen på Team Esbjerg.