Skip to content

Team Esbjerg på årstur 2019

Team Esbjerg har været Danmark rundt fordelt på fire etaper. Første etape bød på 120 km. med start i Glejbjerg over Egtved, Kolding, Middelfart med mål i Bogense. Humøret var højt hos rytterne – og vejret var perfekt!

Anden etape var på 123 km. med små regnbyger fra Bogense til Odense, Bøjden, Fynshav, Sønderborg inden dagens målby Rinkenæs. Turen inkluderede et stop på OUH hjerteafdeling i Odense. Humøret var i top og der blev kastet en masse smil og håndtegn på dagens etape.

Se videoindslag om holdets OUH besøg fra TV2 Fyn her.

Tredje etape på 107 km startede i Rinkenæs over Flensburg, Niebüll inden rytterne ramte byen Tønder som mål. Humøret var helt i top med depot stop i topklasse.

Fjerde og sidste etape bød på 122 km med start i Tønder over Ballum, Rømø, Ribe med mål i Glejbjerg. En dag på landevejen med motiverede ryttere og service folk samt en flot afslutning i Glejbjerg.

Det har været fire meget vellykkede dage på sadlen - og med et serviceteam, der har hjulpet med at få turen til at forløbe godt. Team Esbjerg kan været stolte af at have cyklet ca. 500 kilometer sammen på denne tur.

Scroll To Top