Team Esbjerg på årstur 2019

Team Esbjerg har været Danmark rundt fordelt på fire etaper. Første etape bød på 120 km. med start i Glejbjerg over Egtved, Kolding, Middelfart med mål i Bogense. Humøret var højt hos rytterne – og vejret var perfekt!

Anden etape var på 123 km. med små regnbyger fra Bogense til Odense, Bøjden, Fynshav, Sønderborg inden dagens målby Rinkenæs. Turen inkluderede et stop på OUH hjerteafdeling i Odense. Humøret var i top og der blev kastet en masse smil og håndtegn på dagens etape.

Se videoindslag om holdets OUH besøg fra TV2 Fyn her.

Tredje etape på 107 km startede i Rinkenæs over Flensburg, Niebüll inden rytterne ramte byen Tønder som mål. Humøret var helt i top med depot stop i topklasse.

Fjerde og sidste etape bød på 122 km med start i Tønder over Ballum, Rømø, Ribe med mål i Glejbjerg. En dag på landevejen med motiverede ryttere og service folk samt en flot afslutning i Glejbjerg.

Det har været fire meget vellykkede dage på sadlen - og med et serviceteam, der har hjulpet med at få turen til at forløbe godt. Team Esbjerg kan været stolte af at have cyklet ca. 500 kilometer sammen på denne tur.