Skip to content
bike-whte

11.277 km

Cyklet med Hjerterytterne i 2018

money-whte

2.241 kr.

Indsamlet til Hjerteforeningen i 2018

Team Randers

Team Randers startede på landkortet i 2018 med Hjerterytternes ambitionen om at gøre konceptet til et landsdækkende cykelfænomen.

På Team Randers er der tilrettelagt fast ugentlig træning – både i hverdagene samt i weekenden (formiddag).

Overordnede rammer for Team Randers

Hjerterytterne et for cykelentusiaster – på tværs af racercykelkvalitet, niveau, køn, uddannelse og titel. Hjerterytterne er fantastiske cykeloplevelser, fællesskab og sportslige udfordringer – samlet i et fælles engagement til fordel for hjertesagen.

Prisen for et Hjerterytter-medlemskab i 2019 er:

  • 2.000 kr. (træning, fællesskab og 1 sæt træningstøj: 1 Bib, 1 Jersey og 1 Vest)
  • 3.000 kr. (træning, fællesskab og 2 sæt træningstøj: 2 Bib, 2 Jersey og 1 Vest)

Hvad kan du forvente af os:

Vi tilbyder en struktureret træningsplan gennem hele udendørssæsonen fra starten af marts til slutningen af september – og fællesskab, unikt netværk og venskaber.

Desuden tilrettelægger holdet et årsprojekt i slutningen af udendørssæsonen. I 2019 skal du træne og GLÆDE dig til en Danmarkstour sammen med andre Hjerterytterhold. Desuden arbejder holdet hen imod deltagelse til diverse cykelløb.

Hvad forventer vi af dig?

Som Hjerterytter forventer vi at du går engageret til både træning og fællesskabet – og går dedikeret ind i arbejdet med at samle penge ind til hjertesagen.

Vi har ikke noget minimumskrav i forhold til indsamling, men for Hjerterytterne er fællesskab en af vores kerneværdier, hvor alle bidrager med det de kan. Som rytter håber vi derfor, at du kan tegne kilometersponsorater eller opnå kontantdonationer gennem dit netværk.

Alle ryttere har læst og accepteret Hjerterytternes rytterkontrakt. Kontrakten inkluderer bl.a.:

  • Krav til, at man cykler min. 2.500 km pr. sæson
  • Krav til udstyr: Racercykel
Scroll To Top