Månedens hold – Team Storkøbenhavn

80 ryttere fra Team Storkøbenhavn var for nyligt afsted på La Santa på Lanzarote, hvor nogle af rytternes familiemedlemmer også var med på turen. Rolf Sørensen stod for cykeltræningen – her var der arrangeret forskellige cykelture både for nybegyndere og erfarne ryttere.

Derudover kunne man prøve en masse andre aktiviteter blandt andet surf-undervisning, basket-undervisning og foredrag. Ikke mindst, var der arrangeret svømmetræning med Pernille Svarre. Holdet havde en vellykket tur med både cykling, andre sportslige aktiviteter og familiehygge.

Team Storkøbenhavn har desuden lagt planer for, hvilke andre ture de skal afsted på i år. Til april tager holdet på forårstur til Kroatien, som årsmål skal de afsted til Umbrien i Italien, og sidst på året gentages La Santa succesen.

Lige nu er holdet startet på spinningstimer, hvor rytterne også har mulighed for at deltage til coretræninger og fællesspisninger. Team Storkøbenhavn glæder sig til sæsonstart med ca. 40 nye ryttere med på holdet her i 2019.