Månedens hold – Team Næstved

Hjerterytterne Næstved er vokset fra 16 til 74 ryttere i løbet af 2018. Holdet har cyklet flere end 32.000 km og indsamlet mere end 70.000 kr. Holdånden er fantastisk – ikke mindst fremtidsperspektiverne for holdet.

Team Næstved kan se tilbage på en helt forrygende sæson, der har budt på nye venskaber og enestående cykeloplevelser i århundredets bedste forårs- og sommervejr. Holdet har profileret den gode sag i flere lokale motionscykelløb, og har afviklet deres eget cykelløb ”Hjerteløbet” for første gang med flere end 350 deltagere.

I december måned har Team Næstved været i fuld gang med tøjprøvning og fotografering til Hjerterytternes hjemmeside. Samtidig har de passet træningen med indendørs spinning – også lige efter jul deltog flere ryttere til Freestyle Cykling med instruktør på timen. Næstved har desuden skabt et cykelhold for tidligere hjertepatienter, kaldet ”Hjerterum”. På den måde bidrager holdet helt praktisk med rehabiliteringen af Hjerteforeningens medlemmer. Konceptet har kørt i tre måneder, hvilket blev fejret med en nytårskur bestående af 45 minutters Base Camp spinning efterfulgt af kransekage og socialt samvær. Ambitionen for ”Hjerterum” er et hold på 18-20 medlemmer i 2019.

Holdets vigtigste mål har været og vil fortsat være, at: det skal være sjovt at cykle med Hjerterytterne Næstved og alle kan være med – god træning er vigtigere end hastighed – hjælpsomhed er vigtigere end at vinde – holdindsatsen er vigtigere end enkeltpræstationer. Træningen tilrettelægges så alle ryttere får udbytte af den, og så den også giver plads til at forfølge personlige mål.