Månedens hold – Team Esbjerg

Hjerterytterne fra Team Esbjerg har spinnet en gang om ugen siden november og gør det helt frem til påsken. For nyligt har holdet afholdt et spinnings-event, hvor de solgte 24 cykler til 500 kr. stk., som ubeskåret går til Hjerteforeningen.

Derudover er holdet godt igang med at finde sponsorer, som rytterne i øvrigt har et mål om at besøge, såfremt sponsorerne er interesseret i at møde hele holdet på cykel i de flotte og velkendte Hjerterytter kampdragter.

Team Esbjerg starter desuden deres udendørscykling i midt marts, hvor de skal cykle to gange ugentligt på skift rundt i rytternes hjembyer. På den måde kommer holdet rundt og ser forskellige steder af landet, da rytterne bor meget spredt.

I løbet af sæsonen, skal Team Esbjerg deltage i flere løb rundt i landet – både for cykeloplevelsens skyld, men også for, at folk kan se de aktive Hjerteryttere og på den måde sprede budskabet om Hjerteforeningen og motion i fællesskab.

Team Esbjerg tæller 28 ryttere for denne sæson – et bredt repræsenteret hold med ryttere fra midt i tyverne til sidst i tresserne. Holdkaptajn Hans Peter Fyhn er både glad og stolt over den fremgang holdet har haft og den positive tilkendegivelse, der er omkring holdet. Team Esbjerg ser meget frem til deres første tur i år på de danske landeveje.