Fokus på Hjerterytteren Niels Agersnap fra Team Storkøbenhavn

I 2015 var Niels igang med at træne sig op til marathon, men var nødt til at holde en pause efter, at han samme år fik en blodprop i hjertet. Efterfølgende fik Niels øjnene op for cykling som en god motionsform og meldte sig som Hjerterytter. I den forbindelse købte han en ny cykel og gav den gas – og det har han bestemt ikke fortrudt siden.

Niels har cyklet med Hjerterytterne Team Storkøbenhavn siden 2016 og sætter pris på de faste træningsdage, der gør det enkelt at få gode motionsvaner – og så gør det ham glad at få motion i selskab med andre. For Niels er det en fed oplevelse at sidde i et cykelfelt til motionsløb. Hertil understreger han, at “de bedste oplevelser er de situationer, hvor rytterne er samlet ved startlinjen, hårene rejser sig og holdfølelsen for alvor kan mærkes.”

I 2019 ønsker Niels at bruge mere tid på nogle af holdets arbejdsgrupper, bl.a. fotogruppen og km-sponsorgruppen. Niels har indtil videre været med til at tage billeder af rytterne i både profil og i action – billederne findes både på denne webside og i Hjerterytternes nyhedsbreve. Som hjertepatient, betyder det også meget for Niels at have et stort fokus på indsamling og km-sponsorater, som både har betydning for den enkelte rytters motivation og samtidig støtter de danske hjerter.

Vi siger tak til Niels for at være en trofast Hjerterytter på fjerde sæson i år.