Fokus på Hjerterytteren Allan Jessen fra Team Randers

Allan har været cykelmotionist siden 2002 og har gennemført mange motionscykelløb gennem tiden. I 2006 faldt Allan om med hjertestop under en cykeltur og fik indsat et sting. Han fortsatte efterfølgende med at cykle og har flere gange gennemført cykelture på op til 580 km.

I 2018 blev Allan en del af Hjerterytterne Team Randers ved holdets første sæson. Da Allan selv er hjertepatient, er det motiverende at være rytter på Hjerteforeningens cykelhold. Det betyder også meget for Allan, at holdets ryttere har et godt samarbejde og hjælper hinanden på landevejen.

Den bedste oplevelse på holdet har indtil videre været at gennemføre Hærvejsløbet fra Vejen til Viborg med Team Randers. På billedet står Allan (nr. 2 fra højre) klar til cykelløbet sidste år sammen med tre andre af holdets Hjerteryttere.

Allan fortsætter på andet år sæson 2019, hvor målet er at deltage mindst en gang om ugen i fællestræningen – og samtidig få skaffet så mange personlige kilometersponsorater som muligt. Allan glæder sig også til at deltage i Hjerterytternes fælles cykelture i år. Et hjerteligt tak til Allan for at være en del af Hjerterytterfamilien.